1. Blog

Blog Premier

Principii Feng Shui ce pot fi aplicate intr-un apartament rezervat

Principii Feng Shui ce pot fi aplicate intr-un apartament rezervat

10 septembrie 2018

Un apartament nou este tipul de investitie pe care nu vei ajunge sa o regreti, insa trebuie sa iti asumi responsabilitatea conservarii aspectului deosebit prin care te-a cucerit. Cu alte cuvinte, aerul nou nu va dura pentru totdeauna, oricat de bine ales a fost apartamentul de agentia imobiliara aleasa, astfel ca ingrijirea, curatenia si nu in ultimul rand designul trebuie gravate cu amprenta personalitatii tale. Desi o agentie imobiliara din Bucuresti te va ajuta sa gasesti apartamentul dedicat asteptarilor tale, aceasta nu se va putea ocupa de identificarea acelui stil ce tie si familiei tale va oferi plusvaloarea unei armonii depline.

Designul ce armonizeaza cu starea ta interioara

In mod evident, o locuinta ingrijita iti va furniza zi de zi o stare de bine. In fond, nu exista sentiment mai satisfacator decat cel pe care ti-l ofera gandul ca apartamentul tau din zona de Sud raspunde cerintelor si rigorilor stilului tau. Totusi, expertii in design interior nu contenesc sa ne recomande implementarea ideilor Feng Shui pentru conturarea unui ambient ce armonizeaza cu starea noastra interioara.

In detrimentul amenajarii elementelor de mobilier din dormitor fara nicio tehnica sau orientare, puteti miza pe aplicarea unor principii Feng Shui in a crea o atmosfera primitoare ce va va oferta seara de seara. Este deosebit de important ca dormitorul, livingul sau orice alta camera a apartamentului dumneavoastra din Bucuresti sa reuseasca sa ofere acea stare de bine, de liniste si pace la finalul unei zile stresante:

1. Eliminati dezordinea

In sfarsit ati gasit acel apartament nou intr-un ansamblu de lux si va ganditi la cum va arata in urma unor mici modificari de design pe care le veti implementa? Dar cum ramane cu felul in care va veti ingriji de aspectul sau? Cel mai important principiu Feng Shui este dat de mentinerea ordinii in camera pentru a crea un sentiment de pace si ordine. Potrivit expertilor, prin acest principiu aspect puteti sa va reinitializati viata si sa incepeti un stil de viata nou.

2. Tipul patului si plasarea acestuia

Conform principiilor Feng Shui, plasarea patului este cruciala, deoarece reflecta bogatia, sanatatea si dragostea. Patul ar trebui sa fie plasat in cel mai indepartat punct al camerei, fata in fata cu usa, dar nu este in linie cu ea. De asemenea, ar trebui sa fie pozitionat la o inaltime ideala pentru a permite energiei sa treaca pe sub el; alege un material natural, cum ar fi lemnul de esenta tare, cu un cap de pod masiv pentru suport.

3. Alegeti lenjeria de calitate

Lenjeria de pat trebuie aleasa dintr-un material pur, cum ar fi bumbacul, deoarece acest considerent creeaza o atmosfera proprie, intima. In timp ce ele pot fi o investitie, aduc si liniste in cel mai important moment al zilei: noaptea.

4. Alegeti culori in tonuri neutre, linistitoare

Specialistii Feng Shui recomanda tonuri pamantii, calde cum ar fi crem, piersica si bronz, precum si albastru deschis si gri, deoarece acestea creeaza o atmosfera primitoare si linistita. In cazul in care va rezervati din timp un apartament intr-unul din ansamblurile rezidentiale de lux din zona de Sud a Capitalei, aveti optiunea de a va impune in fata dezvoltatorului cu aceste preferinte de estetica si design!

5. Duo pentru decorare

Potrivit principiilor Feng Shui, este indicat sa alegeti elemente de decor in set. Astfel, alegeti noptiere si lampi identice pentru a crea simetrie si echilibru. Acest lucru va genera un sentiment edificat pe tehnica, dar si un fundament prielnic pentru armonizarea cu starea de spirit la finalul unei zile obositoare.

6. Folositi lumanari parfumate

Lumanarile parfumate sunt cunoscute in Feng Shui ca element ideal pentru iluminarea unui dormitor. Acestea curata energia si creeaza, de asemenea, o atmosfera foarte calda si vindecatoare, dincolo de starea de relaxare ce va oferteaza de fiecare data cand pasiti in dormitor.

7. Inlocuiti tehnologia cu opere de arta

Este esential ca practicile Feng Shui sa inlature orice forma de tehnologie, insa, cum in totalitate este absolut imposibil, cel putin va puteti rezuma la dormitor, adica acea camera in care linistea trebuie sa domine. Astfel, intr-un dormitor amenajat dupa principii Feng Shui nu trebuie sa existe computer, televizor sau telefon, deoarece acestea genereaza energie negativa si stres.

8. Importanta oglinzilor

Oglinzile sunt considerate ca fiind elemente agresive, potrivit principiilor Feng Shui. Oglinzile reflecta si stimuleaza energia, care va poate afecta somnul si sentimentul de liniste. Daca doriti neaparat sa sa aveti o oglinda in dormitor, ganditi-va sa o plasati in spatele usilor dulapului.

9. Pozitionati un covor langa pat

Alegeti un covor de mici dimensiuni si pozitionati-l langa pat, pentru a absorbi energia inainte de a ajunge in pat. Asigurati-va ca aveti unul pe fiecare parte a patului, in cazul in care impartiti dormitorul cu partenerul de viata.

10. Gasiti alt loc pentru rufele murdare

Incercati sa minimizati impactul rufelor murdare tinandu-le intr-un cos, de preferinta acoperit cu un capac, deoarece principiile Feng Shui considera acest aspect ca daunator echilibrului spiritual al locuintei dumneavoastra.

Cel mai greu pas nu este sa gasiti o agentie imobiliara capabila sa gaseasca un apartament cu doua sau trei camere in zona de Sud pentru dumneavoastra si familie, ci sa il amenajati in asa fle incat sa va ofere confortul si linistea necesare. Vestea buna este ca puteti aplica principiile Feng Shui inca din faza de constructie a unui ansamblu rezidential de lux, in masura in care va rezervati din timp apartamentul. Cu putina inspiratie si o tehnica desavarsita, puteti obtine acel apartament in care relaxarea va fi laitmotivul la finalul unei zile stresante petrecute la birou.

Nici un comentariu inca!

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.