Apple Villas

Apple Vilas este un proiect rezidențial de vile tip englezesc, amplasat într-o locație ideală, ferită de zgomot (cartier de vile și imobile cu regim mic de înălțime), la doar câteva minute de stația de metrou Nicolae Grigorescu. Complexul este recent finalizat, având o casă de prezentare complet mobilată și utilată pentru a putea percepe cu adevărat spațiile și posibilitățile de a exploata fiecare spațiu interior. Remarcăm arhitectura elegantă în stil englezesc cu spații vitrate generoase și luminoase.

Apple Villas propune un număr de 17 vile construite pe un teren de 3500 mp, fiecare unitate avnd o suprafață construită de 160 mp.

Compartimentarea interioară este mai mult decât generoasă și permite folosirea să de către 2 sau chiar 3 generații, datorită unui partiu adecvat.
Parterul este compus din zonă de living cu bucătărie deschisă și 1 grup sanitar.
La etajul avem dormitor matrimonial în suprafață de 16 mp, și alte 2 dormitoare cu o suprafață de 13 mp fiecare.
Etajul mansardat este compusă dintr o cameră în suprafață de 30 mp și un grup sanitar.

Destinațiile inițiale pot fi modificate în funcție de gusturi și nevoi. Spre exemplu, zonă matrimonială se poate muta la mansardă, rămânând că cele 3 dormitoare de la etajul 1 să găzduiască camerele copiilor și eventual birouri de lucru.

Imobilele se predau la cheie, cu finisajele ce fac parte din gama de lux: placaje ceramice portelanate, încălzire în pardoseală, climatizare de ultimă generatiein fiecare încăpere (nu aer condiționat). Aflat în proximitatea Parcului Titan, precum și a nenumăratelor obiective de interes din zona Titan- Pallady , ansamblul Apple Villas devine prima opțiune pentru toți cei interesați de aceste tipuri de imobile, de acest tip de viață la curte.