Ansambluri Rezidentiale

Apollo Residence

Soseau Berceni - Metrou

Ansamblul Apollo Residence deține două caracteristici unice în Zona de Sud: consecvența cu care și-a conservat propriul stil arhitectural și grija pentru asigurarea unui procent satisfăcător de spații verzi și zone de relaxare.
Astfel, dacă privești în urmă cu aproape 15 ani, vei constata că aspectul exterior al clădirilor Apollo Residence (avangardiste la acea vreme) nu diferă mai deloc de cele din 2023.
Amprenta sa este omniprezentă și ușor de remarcat în toate zonele noi din Popești-Leordeni, devenind un reper al calității și al unui stil de viață modern și plăcut.

Manager de proiect: Bogdan Tomegea
0722204951
bogdan.tomegea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

Arghezi Park Residence

Bulevardul Metalurgiei - Grand Arena

SlideShow - A

Locuitorii din zona Metalurgiei (si nu numai!) vor beneficia, in foarte scurt timp, de un impresionant parc de ultima generatie, ce va purta numele Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidențial pe care îl dezvoltăm se află în imediata vecinătate a acestei resurse de prim rang, lucru care ne-a inspirat în alegerea titulaturii. Concomitent cu inaugurarea parcului Tudor Arghezi, primele faze ale proiectului nostru vor fi deja finalizate, realizând astfel legătura pe care ne-am propus-o.

Manager de proiect: Andrei Burcea
0730250305
andrei.burcea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

Olympus Residence

Soseau Oltenitei - Piata Sudului (Romprim)

Olympus Residence, probabil cel mai complex ansamblu rezidențial dezvoltat  în Zona de Sud!
Așa cum am promis, îl construim pe al doilea! Dupa care, vor urma si etapele 3, 4 si 5 ……Și asta, pentru că vrem să ne respectăm cuvântul, astfel încât Olympus Residence să devina cu adevarat un ansamblu  complet.

Manager de proiect: Bogdan Tomegea
0722204951
bogdan.tomegea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

Deco Residence

Soseau Berceni - Metrou

1

Acesta este principalul argument al ansamblului rezidential Deco Residence - o locatie ce raspunde nevoilor actuale privind mobilitatea. Cele 8 blocuri din componenta condominiului au un regim de inaltime P+5E, cu 531 de unitati locative si spatii comerciale. 

Mai nou, Primaria Sector 4 si Primaria Popesti-Leordeni au creat intr-un parteneriat, un proiect mult dorit de residentii ambelor zone ce face legatura directa peste linia de metrou a magistralei M1.
Datorita acestei facilitati, ansamblul Deco Residence este pozitionat la doar cateva minute pietonale de aceasta importanta retea de transport in comun.

Vino sa vizionezi ansamblul nostru si vei ramane uimit de facilitatile pe care acesta le poate oferi familiei tale!

Manager de proiect: Daniela Azarmaneche
0730170085
daniela.azarmaneche@zonadesud.ro 

Vezi mai mult!

 

Astrelor Residence

Metrou D. Leonida - Soseaua Berceni

R304

Astrelor Residence
 a devenit un adevarat brand imobiliar in 15 ani, cu un istoric rezidential ce cumprinde mii de vile si apartamente, edificate la cele mai inalte tandarde de calitate dezvoltate cu precadere in Zona de Sud, proprietatile s-au caracterizat din totdeauna prin arhitectura, compartimentari ingenioase ale spatiilor interioare si un pret mai mult decat acccesibil.

Este compus din patru blocuri de locuinte, amplasate pe un teren in suprafata de aproximativ 15000 mp, care vor genera un numar total de 392 de unitati locative (garzoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), spatii comerciale si de birouri.

Manager de proiect: Bogdan Tomegea
0722204951
bogdan.tomegea@zonadesud.ro 

 

Unik Residence

Metrou D. Leonida - Soseaua Berceni

1

Noul ansamblu rezidential Unik Residence, propune un set de avantaje care v-or face cu siguranta ca ofertele imobiliare prezentate sa fie bifate ca preferentiale in atentia oricarui cumparator interesat. Astfel, imobilele se remarca prin preturile mai mult decat rezonabile, diversitatea de oferte (de la garsoniere simple, studiouri, la apartamente cu 2 si 3 camere in mai multe variante) si apropierea de cele 3 guri de metrou situate pe Soseaua Berceni.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa metalica de acces, tamplarie PVC, geam termopan, preze si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa, lift.

Manager de proiect: Andrei Burcea
0730250305
andrei.burcea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!