Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4 devine promenadă

După modelul marilor orașe europene, Primăria Sectorului 4 transformă unul dintre cele mai importante artere din sudul Bucureștiului într-o zonă de promenadă. Pe unul dintre trotuarele de pe bulevardul Metalurgiei, vor fi amenajate spații de ralaxare, cu băncuțe și fântâni arteziene, unde oamenii care s-au mutat în zonă să se poate recrea în liniște. Tot aici va fi amenajat cel mai mare parc construit vreodată de o administrație publică, Parcul Tudor Arghezi.

Metalurgiei 1

Bănci, fântâni artezieni și spații verzi. Acestea sunt ingredientele care vor fi cuprinse în tabloul care va transforma bulevardul Metalurgiei într-o zonă de relaxare, cunoscută ca fiind una în mii de familii tinere și-au găsit aici căminul, odată cu investițiile masive în infrastructura rutieră. Angajații Totul Verde. S.A. au început deja lucrările la amenajarea uneia dintre cele mai importante artere din sudul Capitalei.

Metalurgiei 2

Zona Metalurgiei este una care se poate bucura de o notorietate destul de mare în rândul celor care s-au mutat sau intenționează să se mute acolo. Accesul facil la orice punct al orașului, distanța de câteva minute până la orice mare centru comercial, prețurile bune ale locuințelor și varietatea mare de oferte, toate aceste avantaje fac ca Metalurgiei să fie una dintre zonele dorite ale momentului.

Mai mult, construirea Parcului Tudor Arghezi care se va ridica pe un teren aflat în paragină, în zona Metro Berceni, va fi cea mai bună investiție pe care Primăria Sectorului 4 o va face. Cu cât o administrație locală oferă condiții de trai mai bune locuitorilor, cu atât are un impact mai mare asupra mediului, iar orice petic de verdeață pus în sector nu va face altceva decât să respirăm cu toții un aer mai curat.

 

Sursa:  Stiripesurse.ro