CAVAR Residence

CAVAR RESIDENCE este unul dintre cele mai vechi branduri imobiliare din Romania, prezenta sa pe piata de profil conturandu-se  inca din anul 1992. In acesti ultimi 30 de ani, sub aceasta titulatura s-au edificat in Bucuresti numeroase proiecte rezidentiale (de mici sau mari dimensiuni), dar si cladiri de birouri.

Cu aceasta imensa experienta in domeniul constructiilor, cu o permanenta deschidere catre evolutie, CAVAR RESIDENCE aduce in prim-plan proiecte rezidentiale cu viziuni moderne , inovatoare si adaptate traiului si facilitatilor urbane , focusul  fiind intotdeauna pe supercalitatesustenabilitate si modernism.

LOGO - CAVAR Residence 2

Destinul Companiei imobiliare PREMIER se intrepatrunde cu cel al brandului, printr-o perpetua colaborare pornita inca de la primul proiect imobiliar, Cavar Residence 1. Chia si aria de desfasurare a activitatii celor 2 societati a fost identica, Zona de Sud.

Aceste 3 deziderate: Super Calitate, Durabilitate si Modernism  au creat de-a lungul timpului o fascinatie a vizitatorilor, ce s-au transformat in cumparatori la prima vedere/vizionare.

Meriți să cumperi ce este mai bun? Daca gandesti "Categoric, DA!", atunci trebuie sa vizionezi proiectele aflate in dezvoltare sub brandul CAVAR RESIDENCE by PREMIER IMOBILIARE.

CAVAR Resudence

odei-162-scara-a

dealul-babii-scara-b