Nicușor Dan și Daniel Băluță, împreună la inaugurarea unei grădinițe din sectorul 4

Nicușor Dan, alături de primarul Sectorului 4, la inaugurarea unei grădinițe reabilitate / Daniel Băluță: „Am încredere că împreună le vom arăta bucureștenilor o administrație eficientă, de calitate, cu rezultate concrete” / Nicușor Dan: „Sunt obligat și o fac cu plăcere să colaborez cu primarii de sectoare”

NicDanS4

 

 

 

Primarul general, Nicușor Dan, a participat, luni, la invitația primarului Daniel Băluță, la inaugurarea unei grădinițe reabilitate din Sectorul 4.

 

 

 

 

„Mai mult decât orice, mă bucură că astăzi a răspuns invitației noastre primarul general al Capitalei. Oamenii nu ne-au votat la primărie să facem politică, oamenii ne-au votat ca să găsim soluții împreună pentru a crește calitatea vieții. Domnule Nicușor Dan, sunteți bine-venit în Sectorul 4 și am încredere că împreună le vom arăta bucureștenilor o administrație eficientă, de calitate, cu rezultate concrete”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD).

Nicușor Dan a mulțumit pentru invitația de a participa la această inaugurare. „Bucureștiul încă are o problemă în ceea ce privește școlile și grădinițele. O parte din școli și grădinițe au nevoie de reabilitare, o parte au nevoie de consolidare. Primarul Sectorului 4 este unul dintre primarii care a adresat această problemă și a început lucrări pe ambele tipuri de probleme”, a adăugat primarul general.Nic&DanS4

„Am fost ales de cetățeni primarul general al Capitalei și sunt obligat de această demnitate și o fac cu plăcere să colaborez cu cei șase primari de sectoare din București, pentru că am fost ales pentru a rezolva problemele cetățenilor. O să mă vedeți, în măsura în care voi fi invitat, la multe alte obiective inaugurate sau începute din celelalte sectoare”, a mai precizat Nicușor Dan.

Nicușor Dan și Daniel Băluță au participat la inaugurarea grădiniței nr. 30 din Sectorul 4, care a fost reabilitată. Pentru realizarea lucrărilor, cei peste 200 de copii înscriși la această grădiniță au fost relocați în spații amenajate la școala 100, încă din vara anului 2019.

 

 

Sursa: G4media.ro