Prima inaugurare de anul acesta: Pasajul de la Mogoşoaia de pe Centura Capitalei va fi deschis circulaţiei joi, pe 30 septembrie. Lucrările se termină cu şase luni mai devreme faţă de termenul din contract

Pasajul de la Mogoşoaia de pe centura Capitalei, va fi deschis circulaţiei joi, 30 septembrie, au precizat surse oficiale pentru Economedia. Este prima inaugurare a unui obiectiv de infrastructură rutieră de anul acesta, din păcate şi singurul pod din cele cinci în lucru.

Pasajele de la Domneşti, Berceni şi Popeşti – Leordeni (Olteniţa) care se construiesc ca sensuri giratorii suspendate vor fi deschise în 2022, în timp ce pentru podul de la Cernica, parte din contractul de modernizare DN 2 – A2, lucrările sunt la aproximativ 10% după mai bine de un an şi jumătate de la deschiderea şantierului.

Iniţial, termenul de finalizare al pasajului clasic de la Mogoşoaia era primăvara anului viitor, însă fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a cerut constructorului Strabag din Austria să încheie lucrarea la 1 octombrie.

 

Sursa: G4media.ro