România începe să fie văzută ca o ţară de care mai bine fugi

Păun, FNGCIMM: ”Pentru că unii români iau în derâdere regulile, România începe să fie văzută ca o ţară de care mai bine fugi. Nu trebuie să ascundem criza sub preş”

Criza prin care trecem acum este o problemă serioasă pe care nu ar trebui să o ascundem sub preş, iar dacă problema medicală se acutizează situația se va agrava, a atenţionat, duminică, Cristian Păun, preşedintele FNGCIMM.

paun-fngcimm-pentru-ca-unii-romani-iau-in-deradere-regulile-impuse-romania-incepe-sa-fie-vazuta-ca-o-tara_size9

"Criza de acum este o problemă serioasă pe care nu ar trebui să o bagatelizăm şi ar trebui să nu o ascundem sub preş. Ar trebui să vorbim despre ea responsabil şi foarte, foarte atenţi şi proactivi la orice posibilă schimbare în rău a situaţiei. Dacă problema medicală se acutizează în perioada imediat următoare, toate aceste costuri vor fi şi mai mari, iar o bună parte din cele din trecut vor fi în van. Dacă mă întrebaţi pe mine astăzi cum va fi mâine, eu pot să dau acest răspuns condiţionat de ceea ce se întâmplă pe partea medicală. Or, pe partea medicală mie mi se pare că lucrurile nu merg în bine, mai ales în ultimele săptămâni şi nici răspunsurile medicale nu sunt foarte concludente. Vedem că infectaţii de fapt nu produc anticorpi, ceea ce înseamnă că nu scapi de virus, vedem că vaccinul va fi când va fi. Dacă mai durează mult, adică însemnând câteva luni bune, începem să avem o problemă (...)", a afirmt președintele Consiliului de Administraţie al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), la Digi24, potrivit Agerpres.

Sursa:InCont.ro