Scoala de vara imobiliara PREMIER 2023

Pentru a răspunde cerințelor actuale ale pieței imobiliare, Compania PREMIER redeschide porțile Academiei sale de profil.
Astfel, în perioada 12 Iunie – 8 Septembrie 2023 vor avea loc 3 sesiuni specifice, în care cursanții vor beneficia de stagii de pregătire cu totul speciale. La finalul acestora, absolvenții vor avea fundamentele necesare accederii cu drepturi depline în comunitatea imobiliară.
Atributele vor fi dobândite pe parcursul unei pregătiri intense, în care se vor îmbina sesiuni teoretice cu cele practice, pe teren, în birouri, ansambluri rezidențiale în curs de dezvoltare și imobile SH, notariate, case de arhitectură, administrație publică locală, ANCPI si altele.
Teamwork - 1
Nu va fi o simplă formare profesională, ci o descoperire, selectare și șlefuire de talente. Și pentru a deveni mult mai atractivă pentru cursanți, compania PREMIER va încheia contracte de colaborare pe perioadă determinată cu aceștia. Astfel, tranzacțiile încheiate pe perioada sesiunii vor fi remunerate corespunzător.

Cursul evaluat la 7500 lei, este GRATUIT!

În intervalul 12.06 - 08.09.2023, cursanții au libertatea de a-și alege cele 4 săptămâni de cursuri.
Pentru detalii/înscrieri apelați call center 0722.260.651 sau trimiteți mail la office@premierimobiliare.ro 

Condiții de înscriere:

  • Vârstă 25 - 40 ani
  • Carnet auto categoria B
  • Bacalaureat
  • Abilități de comunicare, adaptabilitate, atenție la detalii, perseverență

Teamwork - 1

Industria imobiliară este una extrem de dura și competitive, iar succesul în acest domeniu este asigurat doar celor cu anumite calități, completate de dorință și capacitatea de a munci intens. Ca atare, selecția se va face în conformitate cu exigențele academiei imobiliare PREMIER.

Perioada de înscriere: 24 Mai – 07 Iunie 2023