Sectorul 4, destinația principală pentru familiile tinere ce doresc să achiziționeze un imobil

Sectorul 4 se remarcă prin avansul său continuu, devenind destinația de top pentru familiile tinere ce își doresc să își construiască un viitor în București. Investițiile masive în infrastructură și facilitățile oferite atrag din ce în ce mai mulți locuitori, consolidându-i statutul de alegere principală în achiziționarea unei locuințe.

Sectorul 4 devine din ce în ce mai atractiv pentru familiile tinere care își doresc să își întemeieze un cămin în partea de sud a Capitalei.

Prețurile accesibile la achiziționarea unei locuințe noi în Sectorul 4, alături de numeroasele ansambluri rezidențiale de înaltă calitate, precum și facilitățile fiscale oferite de dezvoltatorii imobiliari din zonă, contribuie la poziționarea Sectorului 4 în topul preferințelor familiilor tinere care caută să își achiziționeze un imobil.

Alexandru_Obregia_-_Fantana_Florilor_-_Nitu_Vasile_-_Noaptea

Avantajele sectorului 4: Infrastructură Inovatoare - Pasajul Europa Unită și avansul urbanistic

Unul dintre cele mai recente proiecte finalizate de Primăria Sectorului 4 este pasajul Europa Unită, o construcție masivă de aproximativ 700 de metri lungime, echipată cu două benzi de circulație pe fiecare sens și un inedit sistem de iluminat LED, conferindu-i un statut de reper arhitectural. În plus, s-au finalizat alte proiecte majore precum Amfiteatrul pentru studenții de la Facultatea de Stomatologie a UMF "Carol Davila" și inaugurarea primei unități de pompieri construită în București în ultimii 40 de ani, alături de stația de metrou construită de administrația locală.

De asemenea, s-au ridicat școli și grădinițe noi, iar Parcul Tudor Arghezi din zona Metalurgiei a fost amenajat complet, fiind în grija zilnică a angajaților de la Totul Verde S.A. În plus, bulevardele au fost lărgite, blocurile au fost reabilitate, iar locurile de joacă și terenurile de sport pentru copii și adolescenți au fost modernizate.

Potrivit declarațiilor primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, anul 2024 va aduce noi proiecte menite să sprijine dezvoltarea zonei de sud a Capitalei, inclusiv construirea unui al doilea pasaj rutier în zona Apărătorii Patriei, noi unități preșcolare și extinderea magistralelor M2 și M4.

"De remarcat că întreaga Zona de Sud este extrem de atractivă pentru această categorie socială, aici menționând Orașul Popești-Leordeni care, în ultimii 15 ani, a avut pur și simplu o explozie demografică. Magistrala M2 și, cu precădere stațiile de metrou de pe Șoseaua Berceni au făcut ca cel 2 zone învecinate (Sector 4 și Popești-Leordeni) aproape sa fuzioneze.
Dezvoltarea imobiliară este fără precedent în Zona de Sud, sprijinită intens și de compania ce a scris istoria imobiliara a acestei arii geografice, PREMIER IMOBILIARE", a declarat, Giulio Angheloiu, fondator Premier imobiliare.