Sofia Residence

Sofia Residence Mihai Bravu

Premier vine in intampinarea clientilor ce doresc apartamente pozitionate in zona semicentrala a Capitalei cu un proiect echilibat, aflat la cateva minute distanta de gura de metrou Mihai Bravu. Timpul tau si al familiei tale este extrem de pretios. Prin acest nou proiect, Premier iti propune o locatie aflata in apropierea tuturor mijloacelor de transport in comun ( autobuz, tramvai, metrou), a institutiilor de invatamant, a centrelor comerciale si pietelor agroalimentare, a parcurilor si zonelor de agrement.

Cu o indelungata traditie, in dezvoltarea imobiliara pe sectorul 3 al Capitalei, dezvoltatorul proiectului Sofia Residence Mihai Bravu propune imobile excelent compartimentate, pe diverse paliere de nevoi si preturi, cu suprafete cuprinse intre 54 mp si 102 mp utili ( in cazul apartamentelor cu 2 camere) si 79 mp si 135 mp utili  ( in cazul apartamentelor cu 3 camere).

Clientul alege cum vrea sa arate casa lui!

Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Cele 108  apartamente, distribuie in 2 si 3 camere, sunt deservite de locuri de parcare ( cadastrate si intabulate individual) dispuse subteran si suprateran.