Stadiul lucrărilor în zona Eroii Revoluției. Se montează lifturile în pasajul pietonal

"Cu toate că temperaturile sunt în continuare scăzute, constructorii profită de soarele de afară și asamblează piesă cu piesă, ca la un puzzle, pentru ca la final, totul să funcționeze perfect.", a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță într-o postare pe pagina de facebook.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, aduce vești proaspete privind progresul lucrărilor la pasajul pietonal de la Eroii Revoluției. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul informează că se desfășoară montarea lifturilor în această zonă, subliniind angajamentul continuu al muncitorilor chiar și în condiții meteorologice dificile.

Cu toate că temperaturile au scăzut, lucrările în Piața Eroii Revoluției nu au fost afectate, conform declarațiilor primarului Daniel Băluță. Acesta menționează că, pe lângă instalarea lifturilor, se desfășoară lucrări la scările rulante, iar alți muncitori se ocupă de finalizarea pereților și a tavanului în interiorul pasajului.

Proiectul de reamenajare a Pieței Eroii Revoluției este planificat să fie finalizat în acest an, cu toate că nu s-a stabilit încă o dată exactă pentru inaugurare, conform informațiilor furnizate de primarul Sectorului 4.

Într-un alt context, Daniel Băluță anunță că au fost montate schelele pe ultimele blocuri pentru care s-a obținut finanțarea necesară pentru reabilitarea termică. Cele 201 de imobile de pe lista de priorități vor intra în curând în faza de execuție a lucrărilor.

În anul 2022, Primăria Sectorului 4 a obținut finanțare în valoare de 1,3 miliarde de lei pentru reabilitarea termică a 201 imobile din aria administrată, fonduri alocate integral prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). La aproximativ un an de la anunțul inițial, primarul Sectorului 4 subliniază că progresul a fost semnificativ, marcând montarea ultimelor schele pe imobilele care urmează să beneficieze de lucrările de reabilitare termică.

pasaj eroii revolutiei

Articol scris de ZonadeSud.ro in 12 Ianuarie 2024