Strada Biruintei

Strada Biruinței este o strada din Popesti-Leordeni, in apropiere de statia de metrou Berceni, ce creaza o punte de legatura intre doua artere extrem de importante din Zona de Sud, respectiv Șoseaua Berceni si Șoseaua Olteniței.

Strada Biruintei - Pasarela

Nu este nelalocul sau afirmatia conform careia "Compania Premier a pus Popesti-Leordeni pe harta imobiliara!"

La fondarea companiei imobiliare Premier, in urma cu 30 de ani , sudul metropolei bucurestene era departe de imaginea din prezent. Orasul Popesti-Leordeni, cu atat mai mult... O intindere imensa de vii, de plantatii de porumb si cartofi, ingrijite de o mana de bulgari catolici.  Strada Amurgului, Strada Drumul Fermei? Artere care acum sunt pline de viata, de comert infloritor, de carucioare in care tinerii isi poarta copiii, acum 30 de ani nici nu aveau nume (simple drumuri de pamant, de 4 metri latime, ce purtau denumirea:  "drumuri de exploatare"!). In anul 1994 (ca sa nu spunem chiar 2004), pe aici, un lot de teren generos valora vreo doi poli. Acum, un loc de parcare se vinde cu 5.000 de euro.

Nu este nici timp de reflectie, nici de aducere aminte… Strada Biruintei a preluat stafeta , cu zeci de ansambluri rezidentiale ce propun mii de variante tinerilor si investitorilor. Orasul Popesti-Leordeni speculeaza din plin conexiunile cu Sectorul 4, leagura directa cu Soseaua Berceni, magistrala de metrou M2 si deja renumitele statii Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB), Metrou Berceni si, mai nou, Metrou Tudor Arghezi.  Branduri "autohtone" precum Deco Residence, Apollo Residence, Joy Residence (ce vin sa completeze traditionalele Metropolitan Residence, Top Class Residence, Astrelor Residence, Lotus Residence, etc), reprezinta, oricand, alternative viabile pentru orice tip de familie, pentrunorice buget sau pretentie.

Misiunea, asumata constient de Compania imobiliara Premier, nu se va termina niciodata. Zona de Sud s-a ridicat la rangul actual si datorita legaturii pe mai multe paliere dintre Bucuresti si Popesti-Leordeni. Se va extinde permanent, in acelasi ritm (poate si mai rapid!). In ultima perioada, Bucurestiul  tine greu pasul cu Orasul Popesti-Leordeni, macar din punct de vedere al dezvoltarilor imobiliare. 

Nota! Intre timp, stafeta a fost preluata de strada Miraslau, care tinde sa devina, intr-un viitor extrem de apropiat,  noul pol de interes al orasului Popesti-Leordeni.

In ultimii ani zona a cunoscut o dezvoltare uriasa, in special ca urmare a construirii aici a numeroase ansambluri rezidentiale de blocuri noi. Printre ansamblurile rezidentiale ridicate in ultimii ani, mentionam:

Esti interesat de un apartament nou in strada BIRUINTEI? Vezi ofertele noastre din aceasta zona

Instrucțiuni către Strada Biruinței (Popesti Leordeni) cu transportul public

Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Strada BiruințeiAutobuz

  • Autobuz Autobuz:  (statia de metrou Berceni)
  • MetrouMetrou Metrou:

Strada Biruintei - DECO

Strada Biruintei - DECO 1

Strada Biruintei - APOLLO 1

Strada Biruintei - APOLLO