Targ Imobiliar Online

Targ_Imobiliar_-_Logo

Compania imobiliară PREMIER vă invita să participați la Târgul imobiliar ONLINE ce se vă desfășură în perioada 15-30 aprilie 2024 în Zona de Sud! Sunt disponibile toate imobilele aflate în portofoliul companiei, de la garsoniere (simple, duble si cu curte proprie)si studio-uri, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, precum si case/vile si  terenuri. Atragator este si faptul ca se pot efectua tururi atat in ansambluri rezidențiale  din Popești-Leordeni și Sectorul 4 (Cartierul Nou Metalurgiei, Apărătorii Patriei, Piata Sudului), dar și vizionări ale unor imobile aflate la revânzare în cartierul Berceni, cu zonele sale consacrate: Oltenitei, Alexandru Obregia, Giurgiului, Brâncoveanu, Tineretului si Văcărești.

Totul la doar un click distanță!

Garsoniere
Apartamente 2 camere
Apartamente 3 camere Case / Vile


Orice client trebuie doar să își aleagă agentul favorit și tipul de oferta, apoi să stabilească protocolul întâlnirii video!
SUCCES și vizionare eficientă!

GARSONIERE
☛ 
Click pentru oferte speciale ☚

Targ_Imobiliar_-_Garsoniere

APARTAMENTE 2 CAMERE
☛ Click pentru oferte speciale

Apartamente_2_Camere

APARTAMENTE 3 CAMERE
☛ Click pentru oferte speciale

Apartamente_-_3_Camere

CASE si VILE
☛ Click pentru oferte speciale
Targ_Imobiliar_-_Case
TERENURI
☛ Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_Terenuri

Compania ce a scris istoria imobiliară a Zonei de Sud reiterează avantajele vizionărilor din canapea(!) sau de la birou și revine regulat cu propunerea unui alt fel de târg imobiliar. Cea mai competitiva echipa de vânzări din aria metropolitană Bucuresti- Popesti Leordeni vă propune nu mai putin de 2 săptămâni de Târg imobiliar ONLINE în Zona de Sud, timp in care se pot selecta in liniste imobile pretabile a fi vizionate fizic impreuna cu familia sau alti factori decizionali.

Cei ce nu au posibilitatea sau timpul să participe la târgurile imobiliare clasice vor gasi numai avantaje in această modalitate inedita de vizionare a proprietăților fara deplasarea la locatie! In legatura directa cu agentul imobiliar care face deplasarile necesare, clientul se afla in fața monitorului sau a ecranului telefonului si participa la  o întalnire 100% reală, în timp real. Astfel,  scapă de toate inconvenientele inerente unei deplasari sau ale unui sir nesfarsit de vizionari: timpul pierdut în trafic, găsirea unui loc de parcare, aglomerația de la standurile clasice ale unui târg imobiliar, intemperiile de sezon, eternul stres al „învoirii” de la locul de muncă, etc...

Targ imobiliar online! Accesibilitate si confort!