Targ Imobiliar Online

Targ imobiliar online! Accesibilitate si confort!

Pentru cei ce nu au timp sa participe la targurile imobiliare clasice. Sau, pur si simplu, pentru cei ce nu suporta locurile aglomerate. Acum exista aceasta modalitate de a viziona proprietatile de pe terasa proprie sau din fata biroului, cu o cafea fierbinte in mana! Nici macar nu nu poate fi numit targ imobiliar virtual, pentru ca in fata monitorului sau a ecranului telefonului se deruleaza o intanire 100% reala, in timp real, cu un broker imobiliar din era moderna. Iar pasii lui sunt chiar pasii clientului...

Astfel, orice vizitator scapa de timpul pierdut in trafic, de gasirea unui loc de parcare, de aglomeratia de la standuile clasice ale unui targ si/sau intemperiile sezoniere. Chiar si eternul stres al "invoirii" de la locul de munca.

Targ_Imobiliar_-_Logo

Timp de o saptamana, la intervale regulate de timp, echipa PREMIER - Compania ce a scris istoria imobiliara a Zonei de Sud - se pune in slujba acestui deziderat; vizionari cu costuri si efortui ZERO pentru orice client! 

Programarile pentru vizionari se fac in timp util, astfel incat partenerii sa isi stabileasca criteriile, cerintele si, in consecinta,  traseul ce urmeaza a fi urmat (ansambluri rezidentiale si/sau alte tipuri de  proprietati ce urmeaza a fi vizitate in acest mod).

Conexiunea dintre vizitator si brokerul imobiliar este extrem de simpla (video call) si nu necesita decat device-urile folosite in mod cotidian, banalele aparate telefonice. Desigur, conexiunea dintre parteneri se poate duce la orice nivel convenit. In schimb, sampania de la finalizarea tranzactiei, se va servi in personam.

Impreuna, pentru o lume imobiliara mai eficienta!

GARSONIERE - Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_Garsoniere

APARTAMENTE 2 CAMERE - Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_2_Camere

APARTAMENTE 3 CAMERE - Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_3_CamereCASE si VILE - Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_Case

CASE si VILE - Click pentru oferte speciale

Terenuri - Click pentru oferte speciale

Targ_Imobiliar_-_Terenuri