UNAVIA - Complex case

proiect-rezidential-unavia-case-un-etaj 2

Cui se adreseaza Complexul de case Unavia ?

Unitatile locative din complexul rezidential Unavia Residence se adreseaza in principak:

 • Celor in cautare de case cu preturi accesibile in zona metropolitana Bucuresti-Ilfov. Proiectul de case Unavia ofera acestora case si duplexuri la pretul dorit, cu un regim de TVA scazut (5%). Pretul de achizitie este extrem de atractiv  si permite cumpararea prin accesarea oricarui tip de credit credit bancar, in conditii extrem de facile.
 • Tinerilor care doresc sa locuiasca la casa , intr-o raza de 20-30 km de forfota Bucurestiului, (Unavia este la exact 20km de Piata Unirii), pentru tot ce orasul ofera: joburi, distractie, spitale, malluri. Piata Sudului este la doar cateva minute de complex. Metroul de asemenea la cateva minute, se poate lasa masina si ajunge oriunde in Bucurest rapid si fara griji.
 • Investitori in cautare de investitii imobiliare cu potential de crestere. Acestia sunt atrasi de proiectul rezidential Unavia deoarece in preajma proiectului se investeste in infastructura inclusiv: a) noua statie de metrou la centura Bucuresti/Berceni b) pasarela deasupra centuri c) noua centura Bucuresti Sud se construieste la intrare in Comuna Berceni. Aceste investitii o sa aduca fara indoiala o crestere in pretul caselor din Unavia.  Exista plan sa o linie de metrou sa ajunga in urmatorii ani pana in centrul Comunei Berceni!
 • Cei care cauta o casa de vacanta accesibila si cu costuri de intretinere mici. Post pandemia COVID-19 multi inteleg valoarea caselor cu gradina si natura in general. Casele de vanzare din Unavia pot oferi o casa de vacanta in Comuna Berceni- Ilfov langa Bucuresti insemnand ca sunt foarte accesibile. Proiectul este bine securizat, cu poarta la intrarea in ansamblu, aici aveti lac, natura si comunitate la care o sa va fie drag sa va reintoarceti pe weekenduri sau oricand. Puteti petrece momente de neuitat la curtea caselor, langa lac, la centru de recreere al proiectului sau in Parcul Comana care este 20 minute de proiect.
 • Celor care au nevoie de bani la pensie sau alte nevoi pot vinde un apartament in Bucuresti cu un pret mai mare decat casele ieftine comparativ din proiectul rezidential Unavia. Diferenta de bani se poate folosi la pensie, pentru educatia copiilor, si nevoi personale adica masina, excursii, etc
 • Celor in cautare de case ferite de cutremur proiectul Unavia le ofera exact aceasta. Zona comunei Berceni este recunoscuta ca cea mai ferita zona seismica din imprejuririle Bucurestiului. Casele va ofera tot ce doriti plus siguranta.
 • Pentru cei care muncesc de acasa post pandemia covid19 si au nevoie de un spatiu de birou special amenajat. Toate casele din Unavia au ori mansarda locuibila in case se poate amenaja un birou comod is util ori spatii care se pot amenaja ca si birouri de acasa.

1245

Avem 4 tipuri de casa in ansamblu rezidential Unavia

Va oferim cateva configuratii de case:

 1. Casa de vanzare cu 3 camere, 2 dormitoare, living, bucatarie plus mansarda. Pentru cei care doresc bucatarie inchisa.
 2. Casa de vanzare cu 4 camere, 3 dormitoare, living si bucatarie open space plus mansarda. Pentru cei care doresc sa aiba cate mai multe camere de folosit pentru copii, oaspeti, birou, sau dressing.
 3. Duplexuri de vanzare cu 3 camere, 2 dormitoare, living, bucatarie, balcoane plus mansarda, Pentru cei care doresc sa aiba livingul si dormitoarele la etaje separate.
 4. Duplexuri de vanzare cu 4 camere, 3 dormitoare, living, bucatarie, balcoane plus mansarda. Pentru cei care doresc cat mai mult spatiu si o priveliste ampla atunci cand privesc pe fereastra inspre lac

Facilitatile complexului de case de vanzare Unavia din Comuna Berceni Ilfov

 • Pe malul lacului am construit plaja privata, gratar si foisoare cu mese intre pomi unde puteti sa veniti cu familia sa va relaxati. Pe plaja am construit teren de fotbal
 • Proiectul Unavia ofera spatiu special amenajat pentru copii cu boxa de nisip, balansoare .
 • Toti locatarii proiectului de case Unavia au acces la zona comună a complexului formată din zonă de barbeque, teren de mini fotbal, precum și ieșire la Lacul Mamina. Centrul de recreere o sa se extinda sa ofere si clase de fitness si alte evenimente de interes
 • Folosim cele mai bune materiale de constructii inclusiv Roto, Salamander, Velux, Roca, Tece, Hasit, Egger si Bosch.
 • Trafic minim și zonă liniștită, acces numai pentru rezidenți și vizitatori. Poarta de intrare mare la incinta proiectului.
 • Terase și balcoane generoase cu deschidere spre lac și zona verde

 Suntem pregatiti sa venim in intampinarea celor care stiu ce doresc cu adevarat: casa buna la pret bun, aer curat, vedere superba către lac, plaja privată, loc de joac copii, teren mic de fotbal și zona de gratar!  Case care sunt bune de trait in ele, bune de investitie si bune drept pentrua vacanta.

67

82