Bulevardul Constantin Brancoveanu

Bulevardul Constantin Brancoveanu este situat in sectorul 4 si face legatura intre Soseaua Oltenitei (Oraselul Copiilor) si stazile Luica si Turnu Magurele

Bd. Constantin Brancoveanu are o lungime de aproximativ 3.551 metri și are 3 benzi pe sens, fiind unul dintre nulevardele extrem de circulate din acest sector.

La capatul bulevardului, in partea dinspre Soseaua Oltenitei, locuitorii din zona au acces la unul dintre cele mai frumoase parcuri din sector, Parcul Oraselul Copiilor. 

Spitalul Marie Curie, Centrul Budimex, Spitalul Clinic de Copii Marie Skłodowska Curie, Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu isi au sediul pe bulevardul Constantin Brancoveanu. 

Administrația Sectorului 4 a Finanţelor Publice pentru Persoane Fizice are si ea sediul pe acest bulevard, la numarul 2.

Din punct de vedere imobiliar, preturile difera pe acest bulevard, fiind mai mari in zona parcului Oraselul Copiilor si mai mici in capatul celalalt al bulevardului. Blocurile de pe acest bulevard beneficiaza de foarte multe spatii verzi amenajate. Zona este atractiva si pentru dezvoltatorii imobiliari, in apopiere incepand constructia multor ansambluri rezidentiale noi.

 

Cum ajungi pe Bulevardul Constantin Brancoveanu cu mijloacele de transport in comun.

Acest bulevard sta foarte bine din acest punct de vedere, locuitorii din zona avand acces atat la tramvaie, autobuze, troleibuze cat si la metrou (statia de metrou Constantin Brancoveanu)

  • Autobuz Autobuz: 116, 141
  • Metrou Metrou: M2

Esti interesat de un apartament in sectorul 4, Bulevardul Brancoveanu? Vezi oferta noastra de apartamente noi sau vechi in bulevardul Brancoveanu.

bd constantin brancoveanu

bd C Brancoveanu