Strada Turnu Magurele

Strada Turnu Magurele este una dintre cele mai importante artere din sectorul 4, atat din punct de vedere imobiliar, dar nu numai. Strada Turnu Magurele face legatura intre Soseaua Berceni si Bulevardul Constantin Brancoveanu. Ea se continua cu strada Ion Iriceanu.

Aceasta strada este, de fapt, artera de circulatie care leaga marile bulevarde ale sectorului 4 intre ele:

Bulevardul Alexandru Obregia
- Bd. Constantin Brancoveanu 
- Soseaua Berceni

La intersectia cu Ion Iriceanu urmeaza sa se construiasca un pasaj rutier suprateran ce va avea o lungima de 140 de metri. 

Din punct de vedere imobiliar, pe strada Turnu Magurele intalnim si blocuri vechi, ridicate inainte de revolutie, dar care au suprafete verzi foarte generoase, dar si cladiri mai noi. Pe turnu Magurele a fost ridicat si unul dintre cele mai mari complexuri comerciale din sectorul 4. Acesta cuprinde Mall Grand Arena, Hornbach si Selgros. Numeroase alte supermarketuri, si alte obiective de interes, (exemplu: Universitatea Spiru Haret), fac ca aceasta zona sa fie foarte cautata de cei ce vor sa locuiasca in sectorul 4.

Ansambluri rezidentiale noi pe strada Turnu Magurele

Pozitia foarte buna a acestei strazi precum si dezvoltarea zonei a facut ca si dezvoltatorii imobiliari sa fie interesati sa construiasca in zona. Principalele ansambluri rezidential dezvoltate in apropiere, sunt: 

  • Marodin Residence Berceni
  • Odei Residence
  • Cavar Residence
  • Smart Residence Aparatorii Patriei

Cum ajungi pe strada Turnu Magurele folosind mijloacele de transport in comun

Chiar la intersectia cu Ion iriceanu si Soseaua Berceni se afla statia de metrou Aparatorii Patriei. tot pe Turnu magurele regasim si Autobaza RATB Obregia

Vezi pe site-ul companiei noastre cele mai bune oferte de apartamente noi in blocuri din zona strazii Turnu Magurele

strada turnu magurele