Clinica de Stomatologie din Soseaua Oltenitei isi deschide portile pentru vizitatori

Pe data de 10 mai 2024, se va deschide oficial cea mai modernă instituție mediacală, Clinica de Stomatologie din București, o oază a sănătății dentare situată pe Șoseaua Olteniței, în Sectorul 4 al capitalei. Această inaugurare marcantă va fi prilejul pentru vizitatori de a explora cu admirație și curiozitate noul centru medical, o construcție ce reprezintă un veritabil monument al progresului în domeniul medical al stomatologiei.

Cinica_de_Stomatologie_1

Între zilele de 10 și 12 mai, între orele 10:00 și 16:00, publicul interesat va avea privilegiul de a participa la tururi ghidate în această impresionantă instituție medicală, prima de acest gen construită în România în ultimii 50 de ani. Edificiul își deschide ușile în urma unei investiții publice, subliniind angajamentul și preocuparea autorităților pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite populației.

Vizitatorii vor avea ocazia de a explora cele 65 de cabinete medicale, echipate cu tehnologii de vârf, gândite și pregătite pentru a oferi consultații și tratamente de cea mai înaltă calitate în domeniul stomatologiei. Fiecare colț al acestei clinici impresionante va respira inovație și profesionalism, oferind un cadru propice pentru îngrijirea sănătății dentare a comunității.

Cinica_de_Stomatologie_2

Cinica_de_Stomatologie_3

Cinica_de_Stomatologie_4

LOGO_-_Premier_Imobiliare Vezi ofertele noastre de apartamente de vânzare în Sectorul 4