Sectorul 4

Sectorul 4 este situat în partea de sud a municipiului Bucuresti, fiind cuprins între sectoarele 3 și 5.

Sectorul 4 cuprinde cartierele Berceni, Aparatorii Patriei, Giurgiului, Oltenitei, Brancoveanu, Metalurgiei, Tineretului, Vacaresti.

  • Limita de nord a sectorul 4 este in dreptul râului Dâmbovița până la circa 1800 m est de podul de pe Dâmbovița de pe Șos. Vitan-Bârzești.
  • Limita de est a sectorului 4 -  linia convențională cu direcția sud-vest până la Drumul Cheile Turzii, se continuă pe Drumul Cheile Turzii, pe Str. Pechiu Ion până la Șos. Berceni, pe Șos. Berceni până la linia de centură (toate inclusiv) cuprinzând și cimitirul Berceni.
  • Limita de sud a sectorului 4 o reprezinta linia de centură, circa 2400 m spre vest de la Șos. Berceni, cuprinzând și unitatea și depozitul de colectare a metalelor din cadrul fostului Ministerului Industriei Metalurgice.
  • Limita sud-vestică a sectorului 4 o reprezinta linia de centură cu direcția nord-vest până la Drumul Bercenarului, continuă pe Drumul Bercenarului (inclusiv) până la Șos. Giurgiului.
  • Limita de vest a sectorului 4 este Șoseaua Giurgiului, Calea Șerban Vodă până la intersecția cu Str. Mitropolitul Iosif, pe Str. Mitropolitul Iosif, Str. Mitropolitul Veniamin Costache până la Str. Cuțitul de Argint, Str. Cuțitul de Argint, Str. Serg. major Ancuța Ilie (toate inclusiv), până la Str. Fabrica de Chibrituri (exclusiv) până la Str. Mitropolitul Filaret, pe Str. Mitropolitul Filaret până la Str. Gazelei, Str.Gazelei până la Calea Rahovei, Calea Rahovei, (toate inclusiv), până la Str. Antim, Str. Sfinții Apostoli până la Str. Apolodor, Str. Apolodor, (toate exclusiv), până la Piața Națiunilor Unite (inclusiv).

LOGO Premier Imobiliare Vezi cele mai noi oferte de apartamente de vanzare in sectorul 4

Sectorul 4 cuprinde unele dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, Parcul Tineretului fiind chiar cel mai mare parc din Capitala.

Din punct de vedere imobiliar, sectorul 4 reprezinta una dintre zonele cu cel mai mare potential de dezvoltare in ultimii ani. In acest sector s-au dezvoltat unele dintre celel mai mari ansambluri rezidentiale de blocuri si vile noi.

Printre cele mai importante dezvoltari imobiliare din zona, amintim:

  • Olympus Residence
  • Arghezi Park Residence
  • Monaco Towers
  • Metalurgiei Park Residence
  • Asmita Gardens

Numeroase malluri, centre comerciale, universitati, spitale si institutii importante ale statului roman se regasesc pe raza acestui sector

Primaria sectorului 4, Bucuresti 

Adresa: Bd. Metalurgiei nr. 12-18, Grand Arena, Et. 1, Sector 4, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.335.92.30 / 021.335.92.36 / 021.335.92.38
Fax: 021.337.07.90
E-mail: contact@ps4.ro

Populatia sectorului 4, Bucuresti este estimata la aproximativ 334.000 de locuitori.

Harta sectorului 4, București

Harta_Sectorul_4