DDV Residence

DDV Residence, este un ansamblu nou, de locuinte colective, pozitionat in proximitatea a doua dintre cele mai importante artere din Zona de Sud: BRANCOVEANU si TURNU MAGURELE.

Oferta noasrtra este parte integranta a unei comunitati private ce include 4 blocuri ce au in comonenta un total de 400 unitati locative si spatii comerciale.
Conform unei statistici din piata, apartamentele din condomeniul DDV Residence se afla in TOP 3 "Cele mai spatioase apartamanete din zona Brancoveanu - Turnu Magurele"

In contextul actual, in care dorintele clientilor se indreapta tot mai pregnant catre unitati locative de larga respiratie, cu suprafete generoase, proiectul nostru va asteapta la vizionare.
Probabil veti fi uimiti de calitatea constructiei, a spatiilor interioare si a finisajelor.
Condomeniul cu cele 4 blocuri ale sale se remarca prin arhitectura moderna, si regimul de inaltime al P+6+7E+8E, ultimele doua niveluri fiind retrase in scara si oferind un numar redus de penthouse-uri cu terase generoase ce oferra totodata si un aspect extrem de placut si armonios exteriorului.

Pentru mai multe detalii contacteaza managerul proectului Andrei Burcea sau la Call Center 0727.737.225
Se accepta orice modalitate de plata!
Pentru cei interesati pentru achizitionarea prin diverse tipuri de credite, va putem indruma prin brokerii de credite agreati.