Pasajul Calea Văcărești-Mihai Bravu s-a îmbrăcat de sezon

Pasajul Mihai Bravu se transformă într-o oază verde, după cum anunță Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță. Ziua de vineri a început cu energie și entuziasm, fiind dedicate lucrărilor la pasajul rutier Mihai Bravu. Spațiul de sub pasajul rutier, care era înainte gri și neprimitor, s-a metamorfozat într-un colț de natură datorită eforturilor Asociației Totul Verde.

"Bună dimineața! 🌞
Începem ziua de vineri cu multă energie! Chiar dacă este sfârșit de săptămână și gândul ne este la weekend, tragem tare să finalizăm lucrurile începute. 🌿🌼
Colegii de la Totul Verde au transformat și spațiul de sub pasajul rutier Mihai Bravu într-o adevărată oază de verdeață. Întreaga zonă a fost ”îmbrăcată” într-un covor verde din rulouri de gazon, iar rezultatele sunt pe măsura muncii depuse. 🌳🌺
Să avem o zi cu spor!", a declarat primarul sectorului 4, Daniel Baluță pe pagina personală de facebook.

Imaginile postate pe rețeaua socială arată rulourile de gazon instalate, muncitorii care lucrează cu dedicație și rezultatele spectaculoase ale acestor eforturi. Această inițiativă nu doar înfrumusețează zona, ci contribuie și la îmbunătățirea calității aerului și la crearea unui mediu mai plăcut pentru locuitori.

Astfel, pasajul Calea Văcărești-Mihai Bravu devine un exemplu de revitalizare urbană, demonstrând că prin muncă și dedicare, spațiile publice pot fi transformate în locuri verzi și pline de viață.

pasaj mihai bravu