Pasajul "Europa Unita" este inagurat in aceasta seara!

"Inaugurăm diseară pasajul Europa Unită! Scăpăm de aglomerație, praf și multe, multe minute irosite în trafic, și dăm azi în folosință un pasaj nou-nouț, care nu doar că va decongestiona una dintre cele mai mai aglomerate intersecții din București, ci va fi și un model de investiție de succes pentru generațiile ce vor urma.

Vă reamintesc faptul că, între orele 19:00 și 22:00, acesta va fi unul pietonal, pentru ca ulterior, podul să fie folosit doar de către mașini!

Pentru a avea acces pe el, vă rog să mergeți în zona celor două rampe de urcare, acolo unde vă vor aștepta și vă vor ghida polițiști rutieri, ale căror indicații sunt obligatoriu de respectat, pentru ca toți cei ce vor participa la această activitate să fie în siguranță!
Mulțumesc pentru înțelegere! Zi frumoasă tuturor!" anunta edilul Sectorului 4, Daniel Baluta, pe pagina sa de socializare.
 
 
Început în februarie 2022, noul pasaj suprateran din Sectorul 4 are o lungime totală de 653 metri, însemnând un pod şi două rampe de acces, una dinspre strada Caporal Luică, iar cealaltă dinspre strada Sergent Ion Iriceanu. Proiectat şi construit pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Capitală, pasajul are două benzi de circulaţie pe sens, dispuse pe o parte carosabilă cu o lăţime de 15 metri.