S-a deschis o noua sosea in Sectorul 4

S-a deschis o nouă șosea în Sectorul 4. Primarul Daniel Băluță: Noua stradă asigură fluidizarea traficului în zona de sud-vest a sectorului

În Sectorul 4 al Capitalei s-a deschis o nouă șosea. Seara trecută au fost îndepărtate ultimele urme lăsate de constructori, iar noul drum va apărea în curând în toate aplicațiile de navigație, inclusiv Waze, anunță Primarul Daniel Băluță.

O bucată dintr-un câmp de la marginea sectorului nostru s-a transformat într-o șosea de mare utilitate”, anunță Daniel Băluță.

Șoseaua face legătura între Cartierul Berceni şi ieşirea către localitatea Jilava.

O stradă neînsemnată care se termina brusc într-un lan de porumb – Strada Pogoanele, a fost prelungită până în Strada Drumul Dealul Frumos. De curând, cea din urmă a fost amenajată de la zero, devenind astfel una dintre cele mai importante artere de circulație spre Jilava.

Zona a fost modernizată în întregime: a fost asfaltată, sensurile de circulație au fost marcate, iluminatul public este de tip LED și rețeaua de transport a energiei electrice a fost extinsă.

Fluidizarea traficului în zona de sud-vest a S4

Noua șosea din Sectorul 4 asigură fluidizarea traficului din zona de sud-vest: preia un număr mare de mașini care circulă acum pe artere precum Șoseaua Giurgiului și Strada Luică.

Totodată, primarul Sectorului 4 îi anunță pe șoferii din București că, în cel mai scurt timp, noul drum va apărea în toate aplicațiile de navigație, inclusiv în aplicația Waze.

Echipele de la Totul Verde și ROSAL au îndepărtat aseară ultimele urme lăsate de constructori și vor asigura periodic igienizarea și curățarea șoselei care se întinde până în județul Ilfov”, anunță primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

 

Sursa: b365.ro