SKY GARDEN TOWER

Sky Garden Tower are in spate o istorie solida si o veritabila baza de incredere, ambele fundamentate pe dezvoltarile imobiliare din ultimul deceniu in Zona de Sud. Proiectele finalizate de catre dezvoltatorii brandului  au oferit clientilor adevarate experiente urbane, ridicand permanent stachetele calitatii , oferind constant modalitati superioare in ceea ce priveste nivelul locuintelor propuse.

Astfel, de-a lungul timpului, ansamblurile rezidentiale Sky Garden au fost considerate  repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure,  si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Sky Garden Residence  - Oltenitei acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design, combinand cele mai avansate tehnici de construire si utilizeaza o gama larga de materiale de exceptie. Rezultatul este uimitor, acest lucru putand fi usor evidentiat prin programarea unei simple vizionari

Apartamente au compartimentari spatioase, balcoane sau terase generoase, finisaje si echipamente premium, spatii verzi ample, parcari subterane, pozitionare excelenta si mijloace de transport in comun chiar in fata proiectului, sunt doar cateva dintre “facilitatile” pe care acest proiect rezidential le ofera.

Amplasamentul Sky Garden Residence - Oltenitei este de exceptie,  in cel mai nou pol de dezvoltare al capitalei, pe Soseaua Oltenitei, Sector 4.

Distanta pe care trebuie sa o parcurgeti pana la mijloacele de transport in comun, este de numai 2 minute. Punctele de interes, cum ar fi marile magazine, piete, sau unitati de invatamant, sunt amplasate in imediata apropiere a proiectului rezidential Sky Garden Residence - Oltenitei, fiecare la doar cateva minute de mers.

Deoarece locuinta reflecta stilul propriu de viata si este oglinda personalitatii fiecaruia, in cadrul acestui proiect se regaseste o gama variata de compartimentari ( insumand un total de 104 unitati locative: garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 39 mp si 86 mp), tocmai pentru a raspunde la cat mai multe cerinte sau nevoi.

Blocul este dotat cu doua lifturi silentioase SCHINDLER ce coboara pana in parcarea subterana, iar pe fiecare nivel regasim 12 unitati locative, dar si 8 boxe pentru depozitare (ideale si la preturi mai mult decat atractive!).

Acest proiect a luat nastere din pasiunea  pentru eleganta, rafinamentul si design modern. Dar ansamblul se poate lauda si cu spatiile generoase si excelent compartimentate din fiecare unitate locativa.  Partile comune ale proiectului au fost deasemenea atent tratate de catre departamentele de  proiectare si executie si dispun de placaje ceramiculuitoare, videointerfon si acces securizat cu bariere. La exterior, intregul proiect dispune de amenajarea peisagistica a spatiilor verzi si de relaxare, mobilier urban, vegetatie decorativa si iluminat nocturn. Una peste alta, confortul este la el acasa si te indeamna zi de zi sa ii treci pragul!

Locatie:

Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul dispune de toate beneficiile Zonei de Sud a Bucurestiului . Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun la indemana, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leaga SKY GARDEN TOWER - Oltenitei atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. 

Mai mult, ansamblul se afla intr-o zona cu acces la toate esaloanele de invatamantm de la gradinite, scoli si licee. Astfel, enumeram doar:

  • Gradinita “Prietenii mei”
  • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
  • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
  • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
  • Liceul Tehnologic “Dacia”