Strada Vatra Dornei

Strada Vatra Dornei este o strada din sectorul 4, Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca blocurile ridicate aici dispun de foarte mult spatiu verde si sunt construite foarte aerisit. Este o zona unde gasim blocuri ridicate inainte de revolutie.

Strada Vatra Dornei este situata practic intre 2 dintre cele mai mari bulevarde din sectorul 4, Bulevardul Constantin Brancoveanu si Bulevardul Alexandru Obregia

Unele dintre blocurile din zona au fost deja reabilitate termic ca urmare a unor programe sustinute de catre primaria sectorului 4.

Langa aceasta strada, locuitorii din zona pot beneficia si de un parc, parcul Giosan. In apropiere este si o scoala gimnaziala, Scoala 108.

Toate aceste lucruri fac ca imobilele ce sunt ridicate in zona strazii Vatra Dornei sa fie extrem de atractive pentru cei ce vor sa locuiasca sau sa investeasca in imobiliare in sectorul 4.

Cum ajungi la strada Vatra Dornei cu mijloace de transport in comun

Apropierea de cele 2 mari bulevarde din sectorul 4 face ca zona sa fie foarte bine vascularizata din punct de vedere al mijlocelor de transport in comun.

  • Autobuz Autobuz: 116, 313, 381
  • Metrou Metrou: M2
  • Troleibuz Troleibuz: 73

Vezi anunturi imobiliare cu apartamente de vanzare pe strada Vatra Dornei

Harta strada Vatra Dornei

Strada Vatra Dornei