Apartament 3 camere sector 4 bloc vechi
Apartament 3 camere sector 4 bloc vechi este una dintre cele mai frecvente căutări! Îți dorești un apartament de 3 camere poziționat în sectorul 4 pe segmentul locuințelor vechi? Atunci ești în cel mai potrivit loc pentru a te informa, a viziona și a cumpăra o astfel de proprietate.
Apartamentele cu 3 camere din sector 4 sunt excelente pentru familiile care vor să se extindă, cu unul sau doi copii, precum și pentru cuplurile tinere care au nevoie de un al doilea dormitor, transformat în birou de lucru, cameră de oaspeți etc. Apartamentele cu 3 camere se află și în preferințele cumpărătorilor care au ajuns la o maturitate profesională sau la un anumit statut social. Cererea pentru acest tip de imobil este permanent în creștere, iar numărul de unități locative disponibile este relativ redus (cu mult sub numărul apartamentelor cu 2 camere, spre exemplu).
Apartamentele cu 3 camere din sectorul 4 în blocuri vechi se întind pe o paletă relativ limitată și se remarcă prin locația lor și prin rigurozitatea proiectanților și a inginerilor. Se supun tuturor regulilor teoriei "Orașului de 15 minute", având în proximitatea lor tot ce are nevoie un individ și o familie pentru un nivel de trai crescut.
Imobile vechi construite până în anul 1977 se află preponderent în zonele:
- Nițu Vasile - Secuilor
- Giurgiului (strada Tătulești, strada Spinis, strada Lamotești, strada Reșița, strada Alunișului, strada Huedin, strada Straja, zona Piața Progresu),
- Alexandru Obregia pornește de la Fântâna Florilor și se oprește la Pasajul Europa Unită, unde își schimbă numele (strada Covasna, strada Străduinței, strada Dorohoi, strada Vatra Dornei, Aleea Cicieu, strada Emil Racoviță etc.),
- Brâncoveanu vechi (strada Lamotești, strada Huedin, strada Reșița etc.),
- Tineretului (strada Cuza Vodă, strada Tohani, strada Viorele, strada Poenari, Aleea Trestiana, strada Cărămidarii de Jos, strada Baladei, strada Piscului).
Imobilele vechi edificate în perioada 1979 - 1990 (după cutremurul din 1977 și până la Revoluția din 1989) sunt poziționate în zonele:
- Apărătorii Patriei (strada Părincea, strada Anton Bacalbașa, strada Ciochina, strada Voila, strada Stânjeneilor, strada Gârnitei, strada Govora, strada Tulnici, strada Frumușani, strada Măriuca, strada Panselelor etc.),
- Olteniței (artere precum strada Cercetătorilor, strada Lunca Bârzești, strada Săvinești, strada Ionescu Florea),
- Brâncoveanu nou (strada Huși, strada Pomarla, strada Pădurou, strada Împăratul Traian),
- Calea Văcărești (strada Pridvorului și imobile din zonele Piața Norilor, Bulevardul Șincai, Timpuri Noi),
- Sura Mare (strada Padeșu, strada Laloșu, strada Stoian Militaru, strada Pictor Ștefan Dumitrescu etc.),
- Alexandru Obregia (imobile presărate printre cele construite înainte de 1977),
- Emil Racoviță (imobile presărate printre cele construite înainte de 1977),
- Bulevardul Unirii (partea din Centrul Civic, cum s-a numit o bună perioadă de timp).
De ce este anul 1977 un punct de referință atât de important? Este anul renumitului cutremur, care a modificat normele de proiectare și construire și, implicit, fața imobiliară din București.
Sectorul 4 a cunoscut în ultimul deceniu o adevărată regenerare urbană și se află în atenția investitorilor privați, antreprenorilor și a cumpărătorilor pentru nivelul de trai aflat la standarde europene.
Compania imobiliară PREMIER a promovat intens sectorul 4 încă din anul înființării sale - 1994. Este compania care a scris istoria imobiliară a Zonei de Sud. Prin promovarea intensă, a crescut constant notorietatea acestei arii și a contrabalansat centrul de greutate al Capitalei (ce era mutat mult spre nord). A popularizat permanent sectorul 4 și i-a scos în evidență avantajele, a atras investiții majore și investitori privați, a colaborat (și chiar creat branduri imobiliare!) cu cei mai mari dezvoltatori.