Strada Ion Iriceanu

Strada Ion Iriceanu este una dintre arterele principale ale sectorului 4. Ea face legatura intre sectorul 3 si sectorul 4. 

De la Târgul Vitan Bârzești către Universitatea Spirul Haret, de la Apărătorii Patriei, cea mai scurtă rută este să o luați pe strada Ion Iriceanu, cea care desparte Șoseaua Olteniței de Șoseaua Berceni.

Strada Ion Iriceanu a fost transformata in bulevard. Ea este împărțită in câte două benzi de circulație pe fiecare sens, despărțită de un scuar acoperit cu spații verzi, copăcei în ghivece montate la distanță de câțiva metri între ele și fântâni arteziene. În fața blocurilor, unele dintre ele deja reabilitate, grădinile acestora sunt într-o mare transformare. Aceasta strada a suferit lucrari de modernizare si de largire, iar acum, locuitorii din zona au la dispozitie multe parcari amenajate în spic de catre Primăria Sectorului 4, cea care a realizat și lucrările de reamenajare a trotuarelor. 

Una dintre marile lucrari de modernizare ce urmeaza sa fie realizata pe strada Ion Iriceanu, de catre Primaria sectorului 4, este construirea unui pasaj rutier suprateran ce va avea o lungima de 140 de metri. Pasajul va fi construit la intersecția străzii Sergent Ion Iriceanu cu strada Turnu Măgurele. Noul pasaj va contribui la închiderea facilă a inelui median de circulație al Capitalei, mai ales în condițiile în care problemele legate de pasarela ce traversează râul Dâmbovița, la granița dintre Sectorul 4 și Sectorul 3, au fost rezolvate, urmând ca obiectivul să fie dat în folosință în perioada următoare.

Datorită investițiilor în infrastructură, lucru omis în ultimii 30 de ani, Sectorul 4 a devenit zona cea mai căutată atât pentru înființarea de noi afaceri, cât și pentru achiziția de locuințe la prețuri decente.

Cum ajungi la bulevardul Ion Iriceanu cu mijloace de transport in comun

  • Autobuz Autobuz: 102, 232, 243, 439, 440
  • Metrou Metrou: M2 (statia Aparatorii Patriei)
  • Tramvai Tramvai: 1, 10

Din punct de vedere imobiliar, Strada Ion Iriceanu este dominata de blocurile construite inainte de revolutie, dar, in ultimii ani, numeroase ansambluri rezidentiale noi au fost construite sau urmeaza sa fie construite in apropiere de aceasta zona.

Harta Bulevard Ion Iriceanu

strada bulevard ion iriceanu

Esti interesat de un apartament nou in zona Bulevard Ion Iriceanu? Vezi oferta noastra