Statia de metrou Aparatorii Patriei - M2 - Bucuresti

Metrou - APARATORII PATRIEI

Stația de metrou Apărătorii Patriei se află în cartierul Berceni, sector 4, fiind poziționată în zona pieții cu același nume. Stația Apărătorii Patriei a fost deschisă în 1986 ca parte a primului tronson al M2 și, la fel ca multe altele din sistemul de metrou bucureștean, a luat numele pieții lângă care se află.

Aparatorii_Patriei_Istorie

În anul 2012, un grup de muncitori care lucrau la modernizarea pieței au descoperi o intrare nouă în stația de metrou. Aceasta era acoperită, nu a fost inaugurată vreodată, nu figura pe niciun plan și până la momentul găsirii acesteia nu se știa nimic despre ea. Ieșirea, se pare, ar fi fost construită în 1986, însă nu a fost dată în folosință niciodată din motive necunoscute, iar la momentul găsirii era finisată și dotată cu toate necesare funcționarii. După descoperirea acestei guri de acces, piață a fost restructurată pentru a o include în plan. Astfel, la câteva luni de la descoperirea acestei noi ieșiri aceasta a fost deschisă.

Accesul la stația APĂRĂTORII PATRIEI

Acesta poate fi accesat prin următoarea intrare:

Acces 1: 94HP+R4 București, România.

https://goo.gl/maps/zbBGoXDGWXCZRuFN7

Stația Aparatorii Patriei este situată în Str. Serg. Nicolae Florescu, București 077160, România.
 
Metrou Apărătorii Patriei este parte integrantă a liniei M2 a metroului bucureștean, fiind situată la intersecția Șoseaua Berceni cu semicentura Vitan Bârzești - Iriceanu Ion Turnu Măgurele Luică.

Terminale conectate la stația APĂRĂTORII PATRIEI

Acesta stația de metrou aparține liniei M2 din cadrul metroului bucureștean. Acesta are mai multe opriri, pe care le puteți găsi în lista de mai jos. Puteți accesa informațiile făcând clic pe ele.

 

Această rețea este vitală pentru tranzitul din sudul în nordul capitalei, fiind un element determinant în dezvoltarea zonei noi din sectorul 4 și a orașului Popești-Leordeni.

 1. Amplasare:
  1. Linie - M2
  2. Sector - 4

 2. Servicii:
  1. Număr de Peroane - 2
  2. Tipul Platformelor - Două platforme laterale
  3. Legături STB - 102, 125, 232, 241, 243, 438, 475

 3. Istorie:
  1. Deschisă - 1986

 4. Stații Vecine:
  1. Stația Anterioară - Dimitrie Leonida
  2. Stația Următoare - Piata Sudului

Serviciul Suport Clienți

Dacă aveți întrebări despre metroul bucureștean, îi puteți contacta prin telefon sau prin e-mail:

Telefonul călătorului: 021-9264

E-mail: contact@metrorex.ro