Piata APARATORII PATRIEI

Piaţa Apărătorii Patriei este o piaţă agroalimentară din Bucureşti, situată în sectorul 4, la adresa Șoseaua Berceni 50. Deservește cartierul cu același nume și este poziționată în apropierea stației de Metrou Aparatorii Patriei de pe magistrala M2, la intersecția cu 2 artere extrem de importante de pe semicentura Capitalei, strada Iriceanu Ion și Strada Turnu Magurele.

Piata_Aparatorii_Patriei

Infrastructură și Facilități Comerciale

Piața impresionează prin infrastructura sa modernă și facilitățile variate pe care le oferă. De la magazine specializate în produse agroalimentare proaspete și de calitate până la puncte de vânzare pentru alte bunuri esențiale, fiecare tarabă aduce un aport unic și valoros la experiența de cumpărături a clienților.

Susținerea Producătorilor Locali

Un aspect esențial al pietei este angajamentul său față de susținerea producătorilor locali. Fiecare tarabă adăpostește povestea și tradiția unei mici afaceri de familie, oferind clienților o varietate de produse autentice și proaspete.

Facilități Suplimentare pentru Comercianți

Piața oferă o serie de facilități suplimentare pentru comercianți, inclusiv spații de depozitare sigure și programe de instruire, pentru a promova și susține dezvoltarea afacerilor locale.

În cadrul renovării efectuate în Piața Apărătorii Patriei, s-a inclus și amenajarea unui abator destinat sacrificării porcilor pentru Crăciun și a mieilor pentru Paște. Clădirea nouă este dotată cu o hală de asomare modernă, reprezentând singura piață din Capitală în care se vor comercializa miei vii. Abatorul, cu o suprafață totală de 280 de metri pătrați, este însoțit de 24 de tarcuri pentru animale, pe o suprafață de 420 de metri pătrați, unde se va organiza și un targ permanent de animale. Primarul Piedone a declarat că acest abator va deveni singurul pentru animale vii din Capitală, planificându-se sacrificarea și a porcilor începând de anul viitor. Noua piață, construită pe amplasamentul vechii piețe, ocupă aproximativ 2.600 de metri pătrați și găzduiește 190 de tarabe pentru fructe și legume, precum și 31 de spații comerciale.

Program de Lucru

Luni ➢ 06:00 - 19:00

Marți ➢ 06:00 - 19:00

Miercuri ➢06:00 - 19:00

Joi ➢ 06:00 - 19:00

Vineri ➢ 06:00 - 19:00

Sâmbătă➢ 06:00 - 17:00

Duminică ➢ 06:00 - 14:00

CONTACT 

》Șoseaua Berceni 50, București - Sectorul 4
 021.450.47.98,  031.425.41.41
✉ contactdap4@gmail.com

Location Cum ajungi cu mijloace de transport în comun la Piața Apărătorii Patriei.

Parcare și Accesibilitate

Accesul facil și disponibilitatea unei ample parcări contribuie la crearea unei experiențe de cumpărături comode și plăcute pentru vizitatori.

 

Responsabilitate Socială și Educație Comunitară

Piața se implică activ în programe și proiecte de responsabilitate socială și educație comunitară, promovând un stil de viață sănătos și durabil printre locuitori și vizitatori.

Promovarea Turismului Local

Piața nu este doar un loc de cumpărături, ci și o destinație turistică autentică, atrăgând vizitatori din toate colțurile lumii pentru a descoperi aromele și gusturile tradiționale ale României.

Istorie

Renovarea din 2013 a Pieței Apărătorii Patriei de către fostul edil al sctorului 4, Cristian Popescu Piedone, a marcat un moment important în evoluția piețelor din București. Prin transformarea și modernizarea vechii piețe, clădirea nouă a devenit un simbol al schimbării și adaptării la nevoile comunității. Investiția de aproximativ 8,7 milioane de lei, provenind din fondurile proprii ale Direcției de Administrare a Piețelor, a contribuit la revitalizarea zonei și la consolidarea pieței ca un centru vital al vieții urbane și comerciale din sectorul 4 al Bucureștiului.